Светският диктатор Евгени Минчев влиза в политиката. Той сподели своите намерения в предаването на Кеворк Кеворкян, като допълни, че ще направи всичко възможно, за да стане политик.

Всеизвестният хроникьор, представен като „диамантът на различните“, разказа за своето детство, преминало в циганския квартал на Пазарджик и как майка му го е хранила с огромни филии, напоени с препържено масло, за да го държат сит за по-дълго време. При това го направи с лекота, без да се срамува от своето минало и на въпроса на водещия дали има комплекс, заради детството си, той отговори: „Не, няма от какво да се срамувам! Колкото повече криеш нещо, толкова повече хората искат да ти го напомнят“.

Преди няколко дни Евгени Минчев отпразнува своя 50-ти рожден ден с благотворителен бал в столичен център, на който присъстваха 250 гости.

Събитието беше издържано изцяло във венециански стил, като преобладаваха типичните за него цветове – златно и лилаво. Дама на светския лъв беше самата Чичолина, Илона Сталер, най-известната порнозвезда и бивш италиански депутат, която Кеворк Кеворкян определи като „изключително умна и чувствителна“. И след като Евгени изказа възхищението си към нея, неизменно дойде и въпросът от водещия: „Да не ти минава през ума да ставаш порнозвезда?“, на което той отговори: „Не, минава ми през ума да стана политик и ще направя всичко възможно, за да го постигна!“

Сред останалите гости на рождения ден на Евгени Минчев бяха видни личности, като Колин Кембъл, написала биографията на принцеса Даяна, сър Питър Колман, виконтеса Дженифър и виконт Лаурънс, както и много български имена от хайлайфа – Златка Димитрова, Иван и Андрей, Любо от „Те“, Ирина Флорин, Тони Димитрова, бизнесмени, банкери и много царски особи с артистични маски.

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на Евгени Минчев успех в новото поприще, в което е решил да развива своите способности – политиката, защото всеки е свободен да опита, както коментира намерението му самият Волен Сидеров.

източник: framar.bg

Leave a Comment