„Тялото ми е толкова секси при 100 кг, но аз искам да стана 200″… това са думите на 23-годишно момиче от Великобритания. Което умишлено се тъпче с храна, с фуния, за да пълнее. За да изкарва пари…

Изключително противоречива история представя английският таблоид „Sun“ – историята на Тами Йънг, която полага големи усилия да стане възможно най-дебела.

Преди време Тами била здраво момиче, тийнейджър, и със своите 50 кг можела да носи тесни джинси, обичала да играе волейбол и да излиза навън с приятели.
„Когато спрях да се занимавам със спорт, започнах да надебелявам. Това първоначално ме подтискаше, но един ден се погледнах в огледалото, разбрах, че съм дебела и се почувствах страхотно“, признава младата британка.

Единственото, което Тами прави в момента, разказва тя пред Sun, е да седи вкъщи и да се тъпче с пържени пилета, понички и цели пити кашкавал. Момичето дори разрешава на приятеля си, 28-годишният Йохан Уберман, да излива сладоледи и млечни шейкове в гърлото й през фуния с цел да достигне до впечатляващите 5000 калории на ден, които е решила, че трябва да приема.

В момента тя тежи малко над 100 кг, но признава, че желае да стигне до над 200 кг. Целта на упражнението е да се изкарва пари – като модел за Големи красиви жени, които се показват в различни интернет сайтове. Тами дори яде пред камерата и заснема клипчета, с които да зарадва онлайн феновете си.

Многото фенове, които Тами събира, няма да и помогнат с проблемите със здравето, които я очакват, коментират лекари. Може да се стигне дори и до скъсяване на живота. „Тя рискува да умре рано“, директна е д-р Клод Матар от местен център за отслабване.

Това обаче, по всичко личи, не притеснява и грам Тами: „Не съм била по-щастлива през живота си. Работя здраво, за да трупам кила. Нищо не може да ми попречи да постигна целта си. Знам, че е противоречиво, но яденето ми доставя удоволствие. Изкарвам много пари, и ми харесва това, което правя. Искам да правя още пари.“

източник: woman.bg

Leave a Comment