Нечуван скандал е на път да разтресе светските среди у нас. Оказа се, че Ники Илиев, един от най-харесваните млади актьори и режисьори има извънбрачен син! Когото дори не поглежда. Нещо повече, майката е с цели 6 години по-голяма от хубавеца и е сред най-популярните лица на риалити формата Биг Брадър.
Става въпрос за Анелия Иванова – жената от първия сезон на предаването, която ще остане в историята като първата участничка, изгонена от Къщата. Анелия и Ники са имали доста гореща връзка, плод на която е 11-годишният Анджел. Двамата влюбени дори обмисляли сватба, но буквално дни преди церемонията, Илиев се изметнал и изхвърлил Анелия и детето им от живота си.


Обидената риалити героиня е сигурна, че в раздялата им пръст има майката на актьора – популярната дерматоложка Мирослава Кадурина. Тя нямала никакво желание синът й да се обвърже толкова сериозно с 6 години по-възрастна жена. Анелия е убедена, че именно властната майка стои и в основата на нежеланието на Илиев да припознае сина си и вече 11 години да не се интересува от него, научиха от Hotarena.net.
Помолен за коментар, Ники Илиев категорично отказва да говори за връзката си с Анелия, но не отрече, че двамата имат син. “Тя си има свой живот в Италия, не ме занимавайте повече”, изригна хубавелкото, който от две години е женен за колежката си Саня Борисова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment