Ретро снимка на фолк дивата, показа как красавицата се е променила. И помен няма от миловидните черти на хубавицата преди години. Очевидно подобно на колежките си и пилето на фолка си е правило пластики, за да изглежда по — красива. Райна си направи корекции на устните и скулите, желаейки по този начин да подсили младежкото си излъчване.

Ефектът от интервенциите може и да е харесал на Райна, но феновете не са никак очаровани. Много от тях смятат, че днешния й образ не е толкова привлекателен, както преди намесата на скалпела.

Обичаната певица, известна доскоро с факта, че не се е поддавала на истерията с пластиките и подплънките с хиалуронова киселина, сега тотално му изпусна края. Последните й снимки обаче показаха, че фолк дивата наистина е лягала под ножа, уж, за да се разкраси.

Това не се понрави на почитателите й. Дори и най — верните й фенове са на мнение, че ако продължи така, скоро ще заприлича на колежките си Алисия и Мария.

Днес с носталгия те се обръщат към старите снимки на Райна, където естествената й хубост, макар и с леки недостатъци, е далеч по-перфектна актуалната й визия и съжаляват за изгубената й естественост и чар. Но не са сигурни дали любимката им ще чуе зова им да се върне към собствената си красота.

източник: kliuki.net

Leave a Comment