Преди 25 години тя покори света с усмивката си и караше милиони деца по света да се смеят до сълзи на лудориите й. Днес същите тези пораснали малчугани с изумление видяха колко се е променила любимата им актриса Тами Ерин изиграла култовата роля Пипи Дългото чорапче.

Актрисата добива световна популярност през 1988 година, когато играе главната роля в „Новите приключения на Пипи Дългото чорапче”. Тя тогава е само на 11 години. А днес е дама на солидните 39 години и една от най-желаните жени в Дания.

Тами не крие, че мечтае да стане актриса още от пет годишна възраст. И е благодарна на съдбата си, която я прави филмова звезда.

„Исках да бъда филмова звезда! Истинска филмова звезда! Моята мечта се сбъдна!”, емоционално говори Ерин за времето, през което е лудувала в образа на малката Пипи.pipi 3

Оттогава тя продължава да си осигурява роли в “Kill You Twice,” “Disconnect” и “Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special.”

За огромно изумление на мнозина, които си я спомнят като палавото момиченце с рижи плитки, днес Тами е изключително красив и атрактивна жена. Дори с 39 години зад гърба тя е ослепителна.

С годините екранната Пипи доста се е променила, но дори и на 39 изглежда впечатляващо. Нищо чудно, че последната й фотосесия предизвика фурор, но сред тийнейджърите, а сред мъжката аудитория.

източник: kliuki.net

Leave a Comment