Истински екшън е на път да избухне в „Пайнер“ заради Кости. Румънският композитор изправи една срещу друга фолк певиците Мария и Преслава. Въпреки че двете привидно няма какво да делят се оказа, че румънския композитор е на път да се превърне в ябълката на раздора. Вместо да спази уговорката си с Преслава и да й изпрати песента „Скоро“ до началото на лятото, той я зарязал наполовина заради Мария.

Благодарение на свръхбогатото си гадже певицата успя да изпревари фолк певица номер 1 и да пусна първа новата си песен. И макар парчето й да не стана хит, предизвика конфликт в Пайнер.

Преслава от своя страна обещаваше на феновете си шеметен летен хит още със старта на лятото. Парчето “Скоро” обаче излезе в края на юли и въобще не предизвика така очаквания фурор, пише bgdnes.bg.

Междувременно Кости Йонита изправи на нож двете певици, които доскоро поддържаха, ако не приятелски, то поне учтиви отношения. Оказа се обаче, че не само те, но и други изпълнители са недоволни от румънския хитмейкър.

Фолк певицата Андреа също е бясна, че въпреки космическите суми, които е пръснала за новото си парче „Никой друг“, песента й не успя да впечатли почти никого. За сметка на това македонецът Оцко не спира да прави хит след хит, които изстреляха Галена, Емилия и Малина на върха това лято.

източник: kliuki.net

Leave a Comment