Зорница Линдарева преживява кошмарни дни!

За смелостта да се влюбиш в чужд мъж и при това да е на една от най-успешните в бранша ти, моделката плати твърде висока цена. Обикновено на „другите” жени им лепват нелицеприятен етикет и трябва само да понесат кратковременни клюки.

Линдарева обаче беше атакувана тотално! То случайно подхвърлени реплики на съперницата й за женения й любовник, то злостни коментари за миналото й и единствената й телевизионна поява. Още малко ще надмине Лияна по времето, когато се влюби в Благо Георгиев!

За участието в „Горещо” дори писа във Фейсбук (и после изтри коментара) – „Пишете ми, че не съм телегенична и фъфля! Това го видях и сама!” Явно Зорница не е от жените, които се носят на облак от високо самочувствие и е пределно наясно с кусурите си.

Освен, че я принудиха да се отбранява заради това, че се е влюбила в мъж, който не е свободен обаче, се появи и друг проблем. Грозни статии за миналото й я разстроиха толкова, че да напише на стената си в социалната мрежа.
Явно Зорница може да търпи и на критика, и е наясно със себе си, но за неща, които минават границата е способна да иска и …КРЪВ!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment