Трябва да отдадем почит на Мария, защото се оказа най – честната звезда на попфолка у нас. Въпреки желанието си да изкара връзката с Християн Гущеров перфектна тя призна, че понякога се дърпат и той я нарича подигравателно „чапла”.

„Естествено, като всяко нормално семейство и ние понякога си противоречим. Когато на Хриси му мине ми казва „чапла”, иронизирайки възможността ми да ям каквото и колкото си искам, без да ми се лепи. Никога не се притеснявам от фигурата си. Всеки ден прекарвам в тренировки за отслабване по два часа, но истината е, че търпя много лишения в името на красотата”

Мария окончателно се превърна в мокър блян за българските мъже след като разкри, че тежи едва 41 килограма. Уточни, че при това лично тегло се чувства най – добре. Когато обаче се подготвя за видеоклип минава на специална диета за отслабване, която ѝ позволява да смъкне още малко от теглото си, което пада по 39 кг. Също така пази диети за отслабване преди фотосесии.

Когато режимът за специално хранене свърши, разпуска с шоколад, „всякакви пасти” и скъпи бонбони. Също така обожава пържени картофи, от които яде огромни количества, въпреки че е напълно наясно за вредата от тях. Единственото лошо нещо е, че вече е научила и малката си дъщеричка Марая да залита по сладкото и на моменти изпуска положението от контрол.

източник: skandalno.net

Leave a Comment