Черна коса, бритон и плосък бюст. Познавате ли тази певица? Не? И ние не можахме да я познаем. Но колкото и да не ви се вярва това е Малина.

Неизвестна снимка на певицата от първите години на кариерата й се появи в интернет- На нея бъдещата звезда просто не прилича на себе си. Черна права коса, плосък бюст и тънки устни — това е Малина преди повече от 20 години. Кой би повярвал, че очарователната тъмнокоса брюнетка ще се превърне в скандално известна блондинка, която някои днес наричат една от най-големите звезди на поп фолка.

Заедно с Глория и Камелия, Малина е една от първите певици, които прочуха чалга гилдията. През годините изпълнителката премина доста трансформации, като последно се изявяваше като перхидролена силиконова кукла, която отказва да приеме, че е минала 20-те години отдавна.

За жалост подобно на повечето си колежки и Малина отказва да приеме, че остарява. Все пак е истинско щастие, че не виждаме певицата отново да експериментира с афроамерикански прически или бухналата й във всички посоки коса, както се изявяваше до неотдавна.

Фенове коментират, че като брюнетка Малина е далеч по-атрактивна отколкото като блондинка. Някои дори посъветваха певицата да смени имиджа си и да заложи отново на черното, а също и да заложи на визия подходяща за годините й.

източник: kliuki.net

Leave a Comment