Мега скандал се разрази преди броени минути в „Къртицата“ по време на лайфа. Влюбените гълъбчета Рут и Любо си размениха толкова тежки и обидни думи, че може наистина повече никога няма да се погледнат.

Повод за пререканията станаха анкетни карти, раздадени от продукцията преди близо 2 месеца. Оказва се, че след като всички участници са отговорили на въпросите, Любо е взел анкетите – със знанието и позволението на останалите – и си е записал необходимата му информация за всички тайно от камерите в тоалетната.

Днес, два месеца по-късно, оцелелите участници възнегодуваха и разкриха пред зрителите какво е направил Любо. И докато продуцентите и водещите казаха категорично, че Жечев е играл по правилата, всички останали бяха на друго мнение.

Той бе обвинен и затова, че преди близо месец по време на една от мисиите, не е изгорил целия си дневник, а е откъснал няколко страници. Тук също няма нарушение, уточниха от продукцията, но всички участници вече са настроение срещу Любо.

Най-афектирана бе Рут Колева, която не спря да крещи в лицето му и да казва колко разочарована е от поведението. „За мен той е лицемер, алчен човек, който се интересува само от парите“, каза неколкократно Рут.

Накрая, извън кадър, Рут е нарекла бившия си възлюбен „Боклук“, разкри Андрей. В отговор, Любо й е казал, че вече не съществува за него.

изтоник: kliuki.net

Leave a Comment