Люси Дяковска и Камелия да разделени, научи HotArena.net.

Разлъката е станала тихо-мълком, без да се тръби по медиите и двете дами с обратни наклонности вече имат нови изгори до себе си.

И докато Люси не е изневерила на влечението си към жените, то Камелия окончателно е „обърнала резбата“ и е започнала връзка с мастит бизнесмен.

Новата изгора на Люси е 26-годишна столичанка, която работи като продавач консултант в столичен магазин за дрехи.

Макар напоследък ежедневието на Люси да е обзето с ангажименти покрай „Музикална академия”, в която тя е жури, чаровната къдрокоска очевидно намира достатъчно време и за личния си живот, писа „Всеки ден“.

Изпълнителката тихомълколм се е разделила с Камелия, с която обявиха връзката си публично в предишния сезон на „ВИП брадър”. Още тогава обаче шумно се заговори, че приятелката на Люси не е лесбийка и тя е с нея единствено заради финансови дивиденти. Приятели на Ками също бяха категорични, че тя не е на другия бряг, но познавайки меркантилния й характер – за пари може и да е минала под дъгата. Факт е, че веднага след като се загаджи с Дяковска Камелия напусна работата си в столичен ресторант и се премести да живее на нейни разноски в шикозното й жилище в Берлин.

Любовта помежду им обаче очевидно се е изпарила, тъй като от известно време двете не са заедно, разказват запознати. Камелия завъртяла главата на баровец и под натиска на семейството си мислела вече да се ориентира към мъжете и създаването на семейство.

Че с връзката им е приключено сподели задочно и самата Люси. Докато тя винаги е мъкнела със себе си Камелия като куче на каишка, изминалата събота певицата присъства на откриването на обновен диско клуб в София в компанията на ново момиче. Девойката е 26-годишна столичанка, която работи в магазин за дрехи в един от новите молове. Цяла вечер двете не спряха да се обсипват с нежни милувки и прегръдки, но хроникьори така и не ги засякоха с докоснати едни до други устни.

източник: hotarena.net

Leave a Comment