Звездите от „ВИП Брадър“ Люси и Камелия се похвалиха с нов дом. Двете чаровници тези дни споделиха пред Зейнеб в „На кафе“, че имат ново място, където да посрещат приятелите си. Идеята им хрумнала напълно случайно. Но те са изключително доволни от резултата.

Както самата Люси споделя идеята се родила покрай честите им срещи с приятели. Двете решили, че е най-добре да имат място, където да посрещат многобройните си познати. При това чаровниците са направили почти всичко сами. Декорациите, ремонтът на стаите, дори картините са дело на Люси. На двете им се наложило да извикат единствено майстор за водопровода, тъй като това не било във възможностите им.

Щастливата двойка, която стана популярна след участието си във „ВИП Брадър“ няма търпение да събере в новото си кътче близки и приятели. Звездите са изключително доволни от резултатите и нямат търпение да се похвалят на приятелите си.

„Целия апартамент го направи сама–от бутането на стените до изграждането на нови. Много малко майстори са й показвали какво да прави”, споделя с гордост Камелия. Тя е във възторг от Люси, която се справила с почти всичко сама.

Певицата накарала и майсторите да онемеят, когато показала колко умело може да шпаклова. И при това признава, че всичко е научила от интернет.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment