Упоритият слух, че певицата Йоана е била сводник в модна агенция, бе потвърден от нейния колега Люси Иларионов. Както HotArena.net съобщи миналата седмица, Йоко е изпълнявала ролята на „маман“ в скандално известната FH1, където е залитнала и по наркотиците.

Очевидно това не е само жълта клюка, а бе потвърдено и от режисьора и поп изпълнител Люси.

„Много съм изненадан какво прави Йоко Захариева в Къщата на ВИП Брадър. Тя работеше в една модна агенция като сводник, като „маман“, разкри учуденият Иларионов.

Припомняме, че според запознати Йоана започва да се занимава със сводничество, малко след като Жени Калканджиева я взима във Визаж. Йоко е забелязана от Маргините и те я прикоткват към новата си агенцията FH1. Там певицата урежда миски с клиенти, като само няколко месеца преди акцията на ГДБОП, мястото на Йоана е заето от Ралица Любенова. Това спасява Йоко от последвалите арести.

„Започнах с простотиите, с нощния живот. Прибирайки се сутрин, започнах да се виждам в очите на децата и съпруга си. Ударих дъното. Пропаднах“, изплака Йоана във ВИП Брадър.

Поведението на Лияна

„Притеснен съм от поведението на Лияна. И най-вече – защо Тервел й се връзва. Той имаше голям шанс да спечели, защото е спортист и хората го харесват“, продължава с дисекцията на звездите Люси Иларионов в интервю за „ШОУ“.

В действителност, доста колеги на Лияна са възмутени от нейното държание и тя не срещна подкрепа във фолк гилдията.

Фалшивата Флорин и тъщата Мира

Най-възмутен професионално е Люси Иларионов от Ирина Флорин. Той признава, че не е очаквал колежката му да пее толкова фалшиво. „Двете с Лияна пяха „Назад, моме Калино“ и Лили пя сто пъти по-добре“, отбелязва Люси.

Той не подмина и участието на Мира Радева. Според него с представянето си във ВИП Брадър социоложката е олекнала пред обществото. „Такива неща видяхме вътре от нея! Как може да вярваш на такъв човек повече?! Не й е мястото в подобно предаване – „Тъщата, която влязла да готви“… Вкара си абсолютен автогол“, отвратен е Люси Иларионов.

източник: hotarena.net

Leave a Comment