Грандиозен скандал между Слави Трифонов и Любомир Нейков се е разиграл в Би Ти Ви преди броени дни. Актьорът и шоумена почти се хванали за гушите, а ябълката на раздора се оказало новогодишната програма. Нейков настоявал, че неговото шоу трябва да бъде излъчвано. Слави също настоявал да получи време в ефира

Според запознати, почти се стигнало до бой между двамата, тъй като конфликтът бил лице в лице, пишат от skandalno.net. При това отправили такива оферти на продуцентите, че тотално ги стъписали.

Говори се, че Слави се навил да прави шоуто почти без хонорар и да вземе само приходите от реклама. От своя страна Нейков обаче изтъкнал, че зрителите очакват да видят него и „Комиците“ в ефир на Нова година. В крайна сметка Слави получил ефира от 20:00 часа, а Любо Нейков и компания след 22:30 до към полунощ.

Двамата артисти от години влизат в конфликти заради рейтинги и ефирно време. Тази година обаче спорът се оказал още по-разгорещен. Въпреки това Слави обещал наистина незабравима новогодишна програма. И допълнил, че тази година няма да залага на блудкави скечове и глуповат хумор. Вместо това той е поканил едни от най-големите звезди в предаването си. Кои ще му гостуват в празничната нощ обаче остава загадка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment