Раздялата на фолк певицата Магда с Красьо Черния направо я съсипа. Изпълнителката съвсем не прилича на себе си, а феновете й са направо шокирани, видя HotArena.net.

От някогашната красавица няма и следа. Магда напълня драстично, появява се на участия без капка грим и в отчайващ вид.

И помен няма от стилната и стройна красавица, каквато беше Магда преди години. Блондинката е качила поде 10 килограма отгоре, а мъжете със съжаление си спомнят за това как изглеждаше преди певицата.
Откакто се раздели с Красьо Черния, фолк звездата загуби фигурата си. Нещо повече – без финансовата му подкрепа кариерата й също тръгна надолу.

Двамата имаха сериозна връзка от години и дори вървяха към годеж. Малко преди това обаче, Черния би шута на Магда и я смени с по-младо девойче.

Освен че загуби мъжа, когото обичаше, Магда остана без пари за клипове, без джип и без всички скъпи подаръци. И кариерата й тръгна надолу.

В резултат на това блондинката изпадна в депресия и се скри в родния в Бургас. Където с месеци се лекува от тъгата, тъпчейки се с храна.

Днес Магда е готова отново да се върне на сцената, но по всичко изглежда, че още не е прежалила Красьо напълно. Изпълнителката твърди, че е преодоляла бившата си любов и дори има нова тръпка.

Феновете й обаче сериозно се съмняват, че наистина е щастлива. Особено съдейки по външния й вид, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment