Фолк певицата Магда и Красьо Черния отново се събраха. Известната двойка, която преди година се раздели, сега отново е затоплила отношенията си, научи HotArena.net.

В последно време двамата все по-често са забелязвани заедно на публични места. И въпреки, че през изминалата година бизнесменът бе забелязван с други дами, очевидно певицата му е простила.
Черния имал навика да гледа настрани и да забърсва танцьорки и начеващи певици по нощните клубове. За разлика от него обаче изпълнителката на „Море и суша” не можеше да преодолее раздялата им.

Двойката имаше 5-годишна връзка, преди да се раздели неочаквано. Певицата настояваше за брак, но Черния не беше готов за тази стъпка.

В крайна сметка на фолк дивата й омръзна да търпи изневерите му. А краят на връзката им съвпадна със скандала, който избухна около „кадровика” в съдебната ни система.

Според приятели на Красьо той страдал от прекалена зависимост към секса и по тази причина връзката му с Магда се провалила. Босът често устройвал оргии в апартамента си, а опитите на Магда да го откаже от манията му претъпели пълен провал.

„Красьо си я обича много, но мерака му е по-силен от него самия. Това е психическо заболяване, то е идентифицирано като такова още преди 25 години от психологията.“, коментират запознати. И припомнят, че в САЩ дори има лечение от прекомерната зависимост, но в България никой не се подлага на такова нещо, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment