Маги Желязкова сподели в приятелките си в къщата на „Вип Брадър“, че вече е дошло време  да си смени силикона в гърдите. Тя  надула бюста си  през 2005-а година, когато у нас това беше първият писък на модата.  Тогава гаранцията на купените от нея  имплантите била десет  години и тя  вече изтичала. Много хубава работа ми вършеха, но на, времето си тече, човек трябва да се грижи за тялото си и да го обвновява, каза тя на Златките и Райна, които единствени в Къщата могат да я разберат и да й дадат съвет.

Хирургът я посъветвал да не чака до последния момент, тъй като нейните имплантите не били тествани и е добре  да се избегнат всякакви рискове“.

Желязкова дори си е набелязала  клиника и още в началото на  идната година ще се подложи на операция за смяна на изкуствените си гърди. Тя си избрала и нов  вид силикон, който бил вечен според рекламата  и не било нужно  да се подменя. Истинска революция в пластичната хирургия.  Това щяло  да й излезе доста скъпо, но не я притеснявало. Операцията, болничният престой и имплантите стрували общо  13 000лв. Сумата била два пъти по-висока от другия силикон, който се предлага масово на пазара, но всичко това било за сметка на  много доброто качество.

Маги прави за тялото си всичко, което може да се купи с пари. Тя не само има силиконови гърди, но и няколко пластични операции на лицето, лифтинг, опъване на бръчки и какви ли не скъпи продецури. Въпреки това не изглежда кой знае колко млада и свежа, а в Къщата се развява по размъкнати дрехи и още повече създава впечатлението за не толкова красива жена, за която мнозина недоумяват как с тази визия е успяла да стане не друго, а точно модел.

източник: skandalno.net

Leave a Comment