Преслава и нейният годеник Жоро Бирмата излязоха с официално съобщение до медиите от което става ясно, че откакто са заедно никога не са се разделяли и любовта им гори по – силно от всякога. В ролята на говорител влезе майката на младия бизнесмен Лидия Станоева, която заяви:

„Те никога не са се карали, пък какво остава да се разделят. Писна ми от тези спекулации, оставете децата намира. Много добре знаете, че по Коледа лично аз им дадох благословията си и даже подарих червени ботуши на Преслава. Мислите ли, че ако нямам вяра в това момиче ще ѝ направя толкова скъп подарък? Знам, че ще ми се разсърдят сега, защото говоря за тях, но наистина медиите прекаляват”, сподели загрижено г- жа Станоева.

Повод за това нейно признание станаха ожесточените клюки в последните дни, според които Преслава е била шута на Бирмата окончателно и е скочила в леглото на своя колега Константин. Лидия Станоева коментира и тези писания, наричайки ги плод на болни мозъци.

„Всичката тази информация се пуска от зложелатели, които искат да правят лошо на децата ми. Преслава е сериозна млада жена и в никакъв случай няма да хукне по женени мъже. Познавам я много добре, не е тя човекът, който ще пробива със светски скандали и празни приказки. Истината е, че всички тези слухове се пускат от един господин, който иска да компрометира певицата, за да я вкара в собственото си легло”.

източник: skandalno.net

Leave a Comment