След като у съквартирантите, от чиито очи нищо не убягва, се породи съмнение за хигиената на Ваня Червенкова, те събраха смелост да я попита защо никога не си пере гащите. На простора висяли всякакъв вид бельо на другите и дрехи, както и нейни, но от гащи нямало и следа. Притисната до стената, бизнесдамата си призна, че ходи без гащи. Тя не понасяла допир на каквото и да било бельо до интимните си части и дори в големите студове слагала дълги поли, високи ботуши, но бикини- не. Само в много редки случаи, когато отивала на приеми и полата й била къса, слагала някакви какви да е килотки, за да не стане някой сакатък.


Аз даже много се затруднявам от банските. Когато ходя на плаж, няма начин – слагам. Обаче се чувствам толкова некомфортно, че едва изтрайвам да свърши плажът и да се съблека, довери бизнесменката на Станка Златева, която я гледаше с облещени очи и не можеше да вземе решение бъзика ли я Ваня, или й говори истината.Станка на балкона Стойка Ами не настиваш ли? Тези части са доста деликатни, попита смутено тя. Свикнала съм, сви рамене Ваня.
Всъщност това се случило, когато била в болницата с шест куршума в тялото. Докато лежала там, не й разрешавали да носи бельо заради раните. Като я изписали пък, ластикът на бикините минавал точно през едната рана и я дразнел. Раната заздравяла, но бизнесменката се страхувла да облече нещо, което да я притиска. И накрая свикнала да ходи без долно бельо. Това не се случило със сутиена, макар че той притискал друга рана. Тя бързо се научила да го носи отново.
След като се успокои, че не я гъбаркат, Станка довери пък, че при нейния спорт и при който и да било спорт, няма как да си без бельо. А в борбата няма как да сложиш прашки или дантелки, или някаква скъпа измишльотина, защото пречи. Така че и нейното бельо не било от джиджаните, а просто и практично.

източник: skandalno.net

Leave a Comment