ТВ водещият Део продължава да се среща с Лора Караджова. Той се опитвал по всякакъв начин да помага на бившата си половинка и да я подкрепя. Любопитно е обаче, че тя се появявала в живота му точно тогава, когато той си намирал нова изгора.

Певицата често била забелязвана в района, където живее експоловинката й. Тя го примамвала с това, че имала проблеми и се нуждаела от помощ. Той пък като истински джентълмен веднага се отзовавал. Помощта понякога била нужен  съвет, друг път финансова, а често тя просто искала да изпият по едно кафе.

Когато Део тръгна с Елена и я прибра в дома си, Лора изведнъж се сети, че има дрехи при него и други джунджурии и непрекъснато цъфваше неканена в дома на новата двойка. Това до такава степен писна на танцьорката, че накрая заряза обсебения от бившата си любим.

Когато Део остана сам, Лора се успокои и го остани на мира. Сега обаче той е с мулатката Марияна и обяви, че смята да се жени за нея, наричайки я моето шоколадово момиче. Това никак не се понрави на Лора и тя пак изгря на хоризонта със своите непрекъснати искания на съвети и проблеми.

Кротката Марияна вече започнала да се дразни от непрекъснатите тайни срещи на двамата. А може би точно това е целта на Караджова. Да раздели Део с новата му любов и да го остави само за себе си. Не като гадже, а като мъж, който винаги ще тича след нея и ще изпълнява капризите й.

източник: skandalno.net

Leave a Comment