Лияна е много мила към Тервел Пулев!

Фатално красивата певица изглежда веднага е готова да масажира, когато има нужда от нея.

Съквартирантите започнаха да се споглеждат, когато тя си предложи услугите да разпусне гърба на брата на Кобрата, забеляза Kliuki.net.

Лияна се похвали, че много я бива в тези неща, а Тервел не можа да устои на изкушението. Наистина кой би отказал подобна оферта?! Лияна в къси панталонки, яхнала Тервел и масажира усърдно тялото му, а другите кавалери въздишат тежко в Къщата и копнеят да са следващите.

Очевидно Лияна, която почти не сваля грима си от лицето, ще се окаже една от фаворитките сред звездните участници.

Тя първо умее да разчувства публиката, а второ си спечели някои вътре на своя страна, въпреки че е фолк звезда. Мира вече си промени мнението за нея, но дано съпругът й също не лапне по Лияна, че тогава не се знае какъв женски бой може да видим…

Така или иначе, засега в шоуто е спокойно, като се изключат внезапните изблици на Мишо Шамара, който се разпенва при най-малкото, когато се отвори болната му тема за политиката. През останалото време цари хармония, разбирателство и веселие. Знаменитостите тренират заедно от сутринта, после си разказват вицове или интересни истории, пият и мързелуват.

А за да е всичко повече от прекрасно, Лияна ще се погрижи, както направи и с Тервел Пулев, на който подари масаж!

източник: kliuki.net

Leave a Comment