Вече няма и капка съмнение, че Григор Димитров и Мария Шарапова се подготвят за нещо много по – сериозно от краткотрайна връзка. Британски папараци заснеха нов годежен пръстен върху лявата ръка на красавицата и се добраха до информация, че бижуто е направено по поръчка на влюбения до ушите тенесист.

Според източниците на сведенията, уникалният годежен пръстен е подарен от Гишо на Маша по време на почивката им на Карибите, където двамата разпускаха преди няколко дни. След това хубавицата лъсна с бижуто на светско събитие в Ню Йорк и фокусира вниманието на пресата.

Ревнива жена опитва да провали връзката на Григор и Маша

Изключително ревнивата топтенисистка Серина Уилямс (която преди време имаше връзка с Димитров) също коментира безметежното щастие на двойката. Чрез медиите в САЩ тя призова Шарапова да зареже Гришо и да си намери някой с „черно сърце”, тъй като неговото било „студено като лед”. Наша Маша обаче веднага контрира, че Серина трябва да признае за интимните си връзки с женени мъже и да не се бърка в чуждите дела.

Все пак има и съмнения за бъдещето на Григор Димитров и Мария Шарапова. Наблюдателни припомниха, че при православните християни (каквито са двамата) годежен пръстен се носи на дясната ръка, а красивата тенесистка го е поставила на лявата си.

източник: skandalno.net

Leave a Comment