Грандиозен скандал спретна на морето Георги Милчев—Годжи преди вечер. Музикантът на Слави имаше участие в кръчма на Слънчев бряг и без да иска позабавлява туристите с пиянските си изцепки, разказват потресени очевидци, разбра HotArena.net.

Още с пристигането си в клуба Годжи бил сериозно подпийнал и подкарал да пее, полу фъфлейки на микрофона. Свидетели споделят, че последвалото шоу надминало всичките им очаквания.


„Глътна чаша уиски, казвайки се на сцената и заяви, че след такава загрявка ни чака страшен купон. После продължи на бира и дори спираше да пее по средата на припевите, за да си пийва направо от бутилката. Хич не му пукаше, че прекъсва веселбата на хората”, разказват те.

След още час и близо 4 бири Годжи окончателно загубил говор, а за капак започнал да опипва танцьорките от клуба, кълчещи се около него. Момичетата се чудели накъде да избягат, но пияният до козирката музикант явно бил решен да се позабавлява с тях и дори опипал едната.

„Налиташе и на сервитьорките и на клиентките. На една чужденка пък й взе чашата с уиски и я изпи до дъно, а после прасна стъклото в пода”, споделят ужасени очевидци.

След около 2 часа Годжи решил окончателно да спре да пее, заявявайки, че си е забравил текста. И въпреки уговорката за 3 часа на сцената, изпълнителят захвърлил микрофона и се настанил сред останалите клиенти.

„Диджеят почна да си пуска музика, а управителя явно предпочиташе Годжи да не пее повече, за да не продължава излагацията му.

Не видяхме кога е изчезнал, но сигурно охраната му е помогнала да си тръгне, защото той едва се държеше на краката си”, разказват свидетел, заснели как Милчев се налива на сцената.

Колеги от шоуто разказват, че от месеци музикантът системно злоупотребява с алкохола. Наскоро обаче той бе забелязан с гадже и всички прогнозираха, че тя ще откаже от бутилката, но явно и любовта не му помага, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment