Близо 10 000 българки предлагат платени ласки в Интернет, показва проучване на горещите сайтове.

Най-често  древната професия практикуват момичета и жени между 18 и 38 години. Но не са малко случаите, в които и 14-16-годишни девойки излагат на показ  плътта си в мрежата, въпреки че това е незаконно и подлежи на санкции, както за труженичката, така и за родителите й, както и за наемащите услугите й. Любопитно е, че в така наречените любовни каталози има снимки на зрели дами над 50, които вероятно изкарват пари да хранят внуците си и които колкото и да е странно си имат клиентела, която е готова да даде две двадесетачки, за да се гмурне в обилната им плът.

Само в един от сайтовете за палавници има записани 7286 дами, които са готови да попалуват с всеки, който ги пожелае. Вътре могат да се открият Палавата Мими, Огнената Сузи, Страстната Еми, Горещата Джиджи, Розовото коте  и каквото още се сетите. Към името, което е измислено, има прикачена снимка, която също може да не е истинска,  а копирана от порно сайт. Когато клиентът се разгорещи и появи, му е напълно безразлично лицето същото ли е като това на снимката, чак толкова ли са големи бомбите и чак толкова перверзни устните. Стига да няма драстични разминавания и отсреща да не се появи някоя дебела повлекана  За разлика от добре изпипаните снимки, от които гинеколог може да направи цялостен преглед просто на око, условията за ползване на дамите са написани с толкова правописни грешки, че биха ужасили всички. Но мъжете не се впечатляват особено, защото няма да ходят с дамата на литературно четене, а по съвсем други въпроси.

Цените варират от 30 до 150 лева за сеанс, като най-скъпо се харчат малките дами и тези, които са нанесли силиконови подобрения по тялото си, а най-евтини са домакините над 40. Цената зависи и от това кой ще осигури терена за нежната среща. Ако е момичето, цената му се вдига. Българските жрици се оплакват, че от известно време ги конкурирали бразилки, рускини, виетнамки и дори негърки и обирали по-богатата клиентела.

източник: skandalno.net

Leave a Comment