Въпросът, който занимаваше от месеци медийното пространство, а именно разделени ли са Николета Лозанова и Валери Божинов най-накрая получи своя категоричен отговор. Първо плеймейтката, после и футболистът потвърдиха, че двамата действително не са заедно. Валери стори това пред един от най–близките приятели на двойката и уж най-добър приятел на Николета – Азис.
По време на интервюто обаче певецът направи доста комичен гаф. Обсъждайки раздялата на Валери с Алисия и избора му да бъде с Николета, Васко се изтърва и каза: “Ако можеш да върнеш времето, би ли повторил тази гр… аааа!”.

Очевидно усетил се какво е щял да каже, певецът млъкна за няколко секунди докато се опита да намери по-подходяща дума. Очевидно е обаче, че беше на път да каже “грешка”, убедени са зрителите.
“Явно и той, въпреки, че е приятел на Ни Ло, смята, че Валери е допуснал грешка като се е разделил с майка на сина си заради нея”, коментират форумци. Интересно как ли самата Николета ще приеме подобно предателство? Както знаете, плеймейтката всякак се опитва да убеди феновете, че няма причина за пропадането на Валери като футболист. Факт е обаче, че докато беше с Алисия, кариерата на Божинов беше във възход.
Точно заради това почитателите недолюбват госпожа Божинова, окачествявайки я като най-голямата грешка в живота на Валери. Изглежда, че същото мнение, макар и тайно, споделя и най-добрия приятел на моделката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment