Половинката на рапъра Кание Уест втрещи обществото с модните си хрумки

Ким Кардашиян се радва на славата на една от най-красивите жени в света. Риалити героинята неведнъж е заемала челните места в класации за хубост и сексапил. Естествените й форми, с които тя толкова се гордее, бързо детронираха от върха анорексично кльощавите манекенки и наложи нов стереотип за хубост.

Съвсем очаквано, когато стана ясно, че чака дете от половинката си – рапъра Кание Уест, Ким изпадна в ужас, че ще се раздели със славата на отявлена красавица. И в стремежа си да задържи имиджа си започна да прави изцепка след изцепка. Очевидно едно от най-трудните неща за Кардашиян е да приеме, че вече трябва да мисли не само за себе си, а и за детето, което расте в нея. Как иначе да обясним факта, че макар и в напреднала бременност, звездата не слиза от високите токчета? По този начин тя не само, че рискува да се контузи, ами и вреди на себе си.

На една от последните снимки, на която папараци я изловиха, ясно си личат безумно подпухналите крака на Ким, брутално стегнати от каишките на високите и сандали.

Да не говорим пък, че звездата редовно избира за разходките си впити по тялото рокли, които не само, че не са полезни за бременни, тъй като затрудняват циркулацията на кръвта, ами и вадят на показ доста наедрялото тяло на бъдещата майка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment