Лили Иванова събра очите в точка, след като спретна зверски скандал на личния си шофьор пред МОЛ в столицата. Очевидци твърдят, че сцената е била изключително гореща, а според някои от тях певицата дори е ударила шамар на мъжа.

Сигнали за грандиозния скандал с Лили Иванова постъпили както в полицията, така и в редакциите на някои от големите медии. Според твърденията на присъствали, супер звездата на популярната музика се разкрещяла като умопобъркана и налетяла на бой. Вината на шофьора била, че закъснял известно време и я карал на чака на улицата.

От пресщаба на Лили Иванова категорично отрекоха достоверността на тази информация и коментираха, че това не е била тя, а представяща се за нея неизвестна жена. В същото време наблегнаха на факта, че в момента певицата е на морето, където съчетава работата с приятна почивка.

Лили Иванова получила специална покана от мастит варненски бизнесмен да му пее на частно парти. Заявила, че е готова да се съгласи срещу хонорар от 50 000 лева и нито стотинка по – малко. През август се очаква пък да гушне още 30 000 лева от участието си в нощно заведение в Слънчев бряг.

източник: skandalno.net

Leave a Comment