На 12 юни Росен Петров влиза в Руското посолство в София с младо тъмнокосо момиче. Двамата са официално облечени и отиват на приема, който дипломатите дават в чест на Деня на Русия.

Девойката се казва Карина Видолова и съвсем отскоро двамата са влюбени един в друг.
Срещат се случайно в заведение, заприказват се и от дума на дума си стават симпатични. После се виждат пак и пак, “даже не помня кой кого свали”, казва тв водещият днес.

По време на отпуската са заедно на море на Свети Константин и Елена. В хотела е пълно с руснаци и германци, които изобщо не познават Петров. Тв водещият е изключително доволен от това, защото никой не го притеснява за снимки и автографи. Затова пък персоналът бил съвсем наясно с популярността му и сутрин заделял на двойката от закуските, за да има и за тях. Просто двамата ставали по-късно.

Карина е от Шумен и е едва на 23 години – с 20 години по-малка от Петров. Студентка последен курс е по телекомуникации в Нов български университет. Има прекрасно чувство за хумор, от което тв водещият, който непрекъснато си прави шеги с познатите си, е силно очарован.

Малко преди да се запознае с Карина, Петров решава, че се е поотпуснал и през май започва усилено да тренира бокс. Четири месеца по-късно той е отслабнал с 12 килограма и е оформил сериозни мускули.

Предаването му “Нека говорят с Росен Петров” се връща по Би Ти Ви на 1 септември. Гост ще му бъде най-известният български боксьор тези дни – Кубрат Пулев.
Новото лице в токшоуто е Жени Марчева, която допреди година водеше сутрешния блок на БНТ “Денят започва”. Сега тя се връща от майчинство с нова политическа рубрика в “Нека говорят”.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment