Пламен Медаров най-сетне клекна и показа сърцето си, а откровената му любовна изповед накара всички да замлъкнат!
„Йоана, липсваш ми!”, сподели с въздишка той в Къщата, видя Kliuki.net.
Неговите думи се отрониха пред манекена Мариан, който веднага му влезе в положението. „То се знае, просто ти трябваше време, за да си го признаеш!”, отговори му Мариан Кюрпанов. „Направо ще превъртя, много ми е тъпо без нея!”, разясни искрено Пламен, който едва в този момент осъзна колко е хлътнал по Йоана.

Дали Фани – жена му, ще бъде доволна от такава развръзка, не се знае, но двамата уж са разделени, а тя му държи сметка за отношенията с Йоана. Пламен стана нежен едва последните дни, преди тя да излезе от шоуто, а вече съжалява, че не я спаси, когато имаше такава възможност.
Закачките и флиртовете им бяха на приливи и отливи, а певицата се чувстваше все по-объркана от поведението на Пламен. Сега, когато тя е вън, бизнесменът взе да се усеща като самотен и да копнее да отиде при нея. Любовната им история не се разгоря във „ВИП Брадър”, но нищо чудно тя да има продължение след края на риалитито.
А то е много скоро и щом Пламен откровено се изповяда любовно, като каза, че Йоана му липсва, има някаква надежда за тях, нали?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment