Марая Кери отново трупа килограми – вероятно е зарязала диетите и заниманията в спортната зала.

Марая упорито се опитва да носи дрехите си отпреди 2-3 месеца, но те вече трудно й стават, пише womаn.ru. Феновете на певицата бурно я аплодираха за самоотвержения труд, който положи за възстановяването си след раждането. Тя наистина влезе в добра форма, но както се вижда – не за дълго.

Папараци я снимаха да обикаля бутиците за празнично пазаруване. Таблоидите коментираха, че на снимките Марая изглежда така, като че ли с мъка е успяла да се напъха в твърде малки дрешки. Марая, купи си нормални дрехи, а тези остави за дъщеря си! – призовава форумът. Малкото черно якенце на поп дивата едва е прихлупено върху едрите й гърди, а джинсите видимо са закопчани с адска мъка и всеки момент ципът може да се пръсне.
Доскоро 42-годишната звезда стриктно спазваше фитнес програмата си, като дори събра очите на публиката с признанието, че редовно ходи и на масаж. И практикува масажни маратони, които стигат до осем часа!

И след всичко това – такова отпускане!? Явно не е лесно да се признае, че Марая влиза в следващата възрастова група и трябва да е по-внимателна с подбора на гардероба си. Макар и красиво, едно тяло търпи промени и умната жена следва да си дава сметка за това – ако не иска да става смешна.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment