Фолкпевицата Анелия не намира думи да се нахвали с неочаквания си партньор Мариян Кюрпанов. Моделът получи задача от ВИП Брадър да партнира на певицата в неин клип. Той прие задачата присърце и първо седна на поговорят за сюжета. Съвсем банален е. В началото аз съм с един мъж, когото не обичам. Той ме е оковал в окови, но се появяваш ти, аз се влюбвам в теб, рзвбиваш ми оковите, освободжаваш ме от тях и изограваме няколко горещи сцени, в които му целуваш.
Аз знам много малко за твоя жанр, почти не съм слушал такива песни и не зная кое е удачно да се направи и кое не, каза притеснено моделът и я погледна почти гузно, че не е чувал ни една нейна песен. Направи го без да обръщаш внимание на жанра. Любовен триъгълник има във всички жанрове, посъветва го бившата на Коко Динев.


На Мариян не му трябваше много, за да се вживее в ролята и да покаже завидно тяло и професионализъм. Той така се увлече в целувките, че Анелия не нашега възкликна – “Ей, какво правиш! Запази си енергията за времето, когато щракне камерата” . Репетирам, измърмори той и продължи да я целува, а уж печената певица с изчерви цялата.
В резултат на така наречените репетиции се получи невероятно красива и гореща сцена. Двамата изглеждаха като герои от романтичен любовен филм. А Анелия искрено възкликна – много си добър! В резултат на обяснението моделът галантно й целуна ръката.

източник: skandalno.net

Leave a Comment