Суетността на Мария мина всички граници. Певицата си направи есенна фотосесия, за да задоволи поредната си прищявка. И този път обаче звездата не можа да не се поддаде на суетата си. И изтъни с фотошоп ръцете си.

В рекламната си фотосесия хубавото Миме изглежда изваяно като статуетка. Перфектна фигура, идеален тен, шик стил и много фотошоп, коментират фенове в мрежата.

В желанието си да изглежда съвършена певицата се оля и то доста. На снимките ясно се вижда, как изпълнителката си е послужила с фотошоп, за да направи ръцете си още по —нежни и стройни.

Изрусената красавица наскоро даде специално интервю, в което поясни как се храни. Хляб не хапва, тежи едва 40 килограма и се гордее с идеалните си пропорции. Ако изглежда толкова добре, колкото смята, защо й е тогава фотошоп, питат фенове. Които озадачени констатират, че на различните снимки любимката им изглежда доста странно.

На един от фотосите ръката на Мария е така изтънена, че просто не изглежда реално. Май певицата не никак доволна как излиза на снимки и държи още малко да „отслабне“ с редакторската програма.

Вместо да пожъне успех обаче хубавото Миме се оля. А феновете й се оплакват, че с толкова фотошоп не хубавее, а се загрозява.

източник: kliuki.net

Leave a Comment