Фолк певицата Мария напомпа за пореден път устните си с ботокс. Изпълнителката се появи в модерно направо обезобразена. Мария едва успяваше да си затвори устата, а огромните й устни смутиха дори събеседничките й. Които с усилие се сдържаха да не я зяпат, докато са в студиото.

Самата певица през последните месеци избягваше да се показва. А по клипове и фотосесии визията й бе ремонтирана основно. В свое интервю Мария се зарече, че няма да си прави повече корекции по лицето, но не издържа.

Предвид последните й фотосесии никой не би и предположил, какво е истинското състояние с лицето на звездата. Появата на Мария в „Модерно“ обаче стъписа феновете на изпълнителката. А тя прояви завидно самочувствие и разсмя гости и водещи със забавни истории от личния си живот.

„Напълнила се е с ботокс.“ „Пак си е оправяла устните.“, „Вече е направо страшна“, пишат потребители в мрежата. Според мнозина изпълнителката спешно трябва да си потърси пластичен хирург. И да оправи състоянието на лицето си.

Както изглежда изпълнителката е решила, че има нужда от нова инжекция в устните, тъй като те изглеждат не само по-големи, но и по-безформени. „Как може, красива жена, а така да се съсипе“, смятат ужасени потребителки в мрежата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment