Пикантен слух се носи из светските среди в последните дни. В поп фолк гилдията упорито се говори, че певицата Мария е решила на всяка цена да си върне Ники Михайлов, с когото имаше кратка авантюра преди време. Според слуховете чалгаджийката още тогава била много хлътнала по вратаря, който обаче гледал на нея като на авантюра за една нощ.

Затова Мария се ориентирала към заможния Християн Гущеров, а Ники се хвана с Алисия. Запознати твърдят обаче, че веднага щом разбрала за раздялата на колежката и тръпката й, Мара Отварачката му изпратила смс с покана да се видят, научиха от ХотАрена.

Мария била дотолкова залитнала по Ники, че била готова на всичко, за да си го върне. Чалгаджийката дори обмисляла да зареже Гущеров, за да бъде на разположение, в случай, че вратарят я потърси, твърдят от гилдията. До това обаче надали ще се стигне.

Припомняме ви, че според слуховете, Ники преодолявал раздялата с вече бившата си половинка в компанията на цял куп знайни и незнайни красавици. Името му дори беше забъркано и с бившата му половинка Николета Лозанова, която категорично отрече помежду им да има каквото и да е общо.

източник: kliuki.net

Leave a Comment