Софийски клюкари потриват доволно ръце, тъй като близки до Мария разкриха, че тя смята да се подложи на пластична корекция. Мария Игнатова минава за една от най-хубавите телевизионерки, но явно и тя има комплекси и иска да поправи това-онова по себе си.

ТВ водещата има прекарано тяло и доста симпатично личице, но Мария не понася ушите си. Според нея те са прекалено щръкнали и разваляли цялостния външен вид на водещата. Често дори се случвало зложелатели да подиграват любимата на Рачков, заради по-големите й уши, пишат колеги от razkritia.com, позовавайки се на информация от „Шок”.

Мария доста се разстройвала от подмятанията и затова се решила да мине под ножа. ТВ водещата до такава степен се депресирала от големките си уши, че винаги ходела с пусната коса и не си позволявала никакви по-изискани прически. А след като позагуби някой друг килограм, ушите на Мария още повече я притеснявали.

В началото на тази година, ТВ водещата беше забелязана да посещава известна клиника за пластична хирургия в столицата. Мария провела консултация със специалисти, които да коригират ушите й. Няма да се изненадаме ако в скоро време видим Мария с нови уши.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment