Мария Илиева е била позорно зарязана от богатия си любовник – медийния бос Красен Кралев, научихме от близки до певицата. Смуглата изпълнителка и бившият политик от „Новото време“ бяха интимни повече от година и точно когато Мария очакваше двамата да заживеят заедно, последва изненадваща разлъка.

Приятелки на изпълнителката на „Нищо“ споделят, че Мария Илиева е била зарязана от Красен Кралев заради разгулния нощен живот, който води. Освен това на милионера му писнало да финансира скъпоструващите видеоклипове и певчески напъни на любовницата си.

Красен Кралев, който неотдавна бе избран за заместник на Великия майстор на Великата Ложа на масоните Валери Митков, не гледал с добро око на разкрепостеното поведение на изгората си и често й правел забележки, че изпива по бутилка вино на обяд и още литър на вечеря. До гологлавия милионер от Варна достигнала и информация за някои забежки на държанката му. Красен е възпитан мъж и не е правил скандали.

Просто спря да се обажда на Мария и да й вдига телефона“, споделят запознати.

Баровецът не държал певицата да му връща подаръците, които й е правил. И все пак чернокосата изпълнителка вероятно ще освободи апартамента в столичния квартал „Иван Вазов“ край Южния парк, който й бе предоставен от него.

Мария Илиева е приела драматично раздялата си с Красен Кралев и се опитва да компенсира липсата на сигурен мъж и спонсор до себе си с разгулни нощни запои. Наскоро чернокосата изпълнителка се проявила в лоша светлина на имения ден на Жени Славова, дъщеря на банкерката Петя Славова, споделят потресени гости на партито. Мария злоупотребила с алкохола а и с някои други субстанции и замъкнала един от гостите на партито в кухнята, където правила секс с него.

Впечатляващото е, че изпълнителката се отдала на напълно непознат мъж.

„Тя става истинска фурия, когато се напие – падат й задръжките и не й дреме какво върши“, злословят по адрес на поп звездата нейни познати.

източник: senzacia.net

Leave a Comment