Поп фолк певицата възхити всички по време на участие, станала е нов човек!

Този път Мария Илиева шашна фенове и почитатели на концерт в Пловдив. Чаровната красавица обра овациите с вталената си талия и трясна всички в земята, пише кliuki.net.

Ето че Мария не разочарова напълно верните си фенове, които останаха потресени от вида, в който се появи само преди седмица. Гласовитата дама лъсна в ефира на Нова Телевизия шокиращо напълняла и подпухнала. Само като я видяха, зрителите изпаднаха в истерия, а някои дори не можаха да я познаят.

Днес обаче Мария е нов човек…. Красавицата доказа на всички, че държи повече от всичко на външния си вид и никога не би се занемарила. По време на участието си в Пловдив изкусителката изуми гости и почитатели с невероятно тънката си талия. Но как отслабна за толкова отрицателно време!?, всички си задават този въпрос.

По всичко личи, че темпераментната брюнетка се е подложила на строга диета, от която определено има ефект. На концерта си Илиева преливаше от енергия и с*ксапил. Хората са единодушни, че поп изпълнителката е истински щастлива и новият й външен вид наистина го доказа.

Всички знаем, че скоро Мария преживя много тежък момент в живота си и именно това бе причината да се изостави така. В навечерието на най- светлите празници обаче красавицата накара всички да й завидят за перфектната талия и възвърналия се дух.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment