Фолк певицата Мария открадна тялото на Галена. Изпълнителката на „Нещо крайно“ пусна снимка в социалната мрежа, на която демонстрира топ форма. Феновете на колежката й Галена обаче я заподозряха, че е откраднала тялото на търновската красавица.

Преди няколко месеца и Галена се похвали с ново тяло, което изглеждаше като излято. Тогава певицата позира за снимка с къса черна блуза и поличка, под която се виждаше летния й загар. На новата си снимка Мария едно към едно я копира и също позира с оголен корем и по сиви панталони.

Фотосите обаче станаха повод Мария за изненадващи коментари. Не е тайна, че половинката на Християн Гущеров често взима „назаем“ хитове и идеи от колегите си. По тази причина много от феновете на Галена решиха, че за новата си фотосесия Мария е решила да вземе „назаем“ и тялото на търновската хубавица.

„Това не може да е Мария“, „Такова кръстче има само Галена“, категорични са феновете на Галена. И твърдят, че талията на миньончето е моделирана по мерките на колежката й. Дали това е истина не можем да твърдим със сигурност. Но че снимката на фолк миньончето е обработена с фотошоп и от километър се вижда.

А дали брюнетката наистина не си е присвоила фигурата на Галена, както преди време Черната Златка си присвои чуждо тяло? Вие как мислите?

източник: kliuki.net

Leave a Comment