Нова порция горещи снимки на полуголата поп – фолк икона Мария повишиха настроението в социалната мрежа „Фейсбук” и докараха хиляди български мъже до тотален екстаз. Само няколко дни след последната си фотосесия, певицата пусна замечтателни фотоси по сутиен и за пореден път показа защо годеникът ѝ Християн Гущеров е лудо влюбен в нея.

„Нямам никакво намерение да се отказвам от музикалната си кариера. Моят миличък Хриси не ме спира и не ме ограничава по никакъв начин, а той е единственият човек на света, който ме подкрепя по всеки възможен за него начин. Хриси е мъжът – мечта за всяка жена”, коментира Мария и за пореден път похвали своя любим.

Припомняме, че съвсем наскоро Мария даде пространно интервю за отношенията си с Християн Гущеров, в което не спря да го хвали през цялото време. Тогава тя разкри, че бизнесменът е нейната муза и вдъхновител, а само един негов поглед е повече от достатъчен да я накара да хване микрофона и да запее.

Феновете на Мария също са категорични, че визията ѝ е най – малкото размазваща. Във Фейсбук се посипаха десетки хвалебствени коментари на почитатели, които я нарекоха „супер секси и уникална”, „най – голямата красавица”, същевременно възнаграждавайки я с многобройни „браво” и пожелания за бис.

източник: skandalno.net

Leave a Comment