Фолк певицата Мария разби всички с безумно скъпия  луксозен телефон, с който се сдоби наскоро, благодарение на Християн Гущеров.

Моделът Savelli Black Insane е най-скъпият джиесем в света и фолкаджийката е единствената в България с такова бижу, научи HotArena.net.

Цената на тази истинска лудост започва от 76 хил. лири (167 хил. лева) и единствената функция, която телефонът не може да изпълни, е да пере и глади.

Джиесемът е с 18-каратов златен корпус и 75 обработени диаманти. Дизайнът може да бъде завършен с кожа в няколко варианта – в син щраус, алигатори или черна игуана, писа „Всеки ден“.

Ринговете пък са специално композирани за модела от най-известните диджеи по света.

Мария сама се изфука с новото си бижу във Фейсбук, като под статия на Дейли мейл за телефона, написа: „Ето новата ми играчка. Нямам търпение а я видя!”.

Моделите ще бъдат показани на специално изложение в Париж в началото на юли, но поръчки вече се приели и Мария е една от първите богоизбрани. Разбира се, Християн Гущеров е „виновникът“, като избрал най-скъпият вариант – с кожа от черна игуана и диаманти.

източник: hotaren.net

Leave a Comment