Фолк певицата Мария смени имиджа. Изпълнителката захвърли екстеншъните и вече е блондинка. Фолк дивата, която в момента е на поредния си тур из Италия, пусна актуално фото от Сардиния.

Певицата е на почивка на острова и се наслаждава на красивата природа и на лазурните води на Средиземно море. А междувременно се наслаждава и на изцяло нова визия.

Мария пусна актуална снимка, на която не само е с нов цвят на косата, но и без екстеншъни. Доскоро фолк дивата се пускаше на снимки с буйна грива, която мнозина бяха категорични, че просто не може да е нейна. Оказа се, че фолк миньончето в действителност е носело екстеншъни. Тъй като естествената й грива далеч няма същия обем и блясък.

Самата певица обаче не се притесни да смени цвета на косата си и да се покаже с естествени къдрици. А феновете й направиха комплимент за новата й визия, като заявиха, че за разлика от друг път певицата този път е уцелила прическата и подходящия цвят на косата.

Не бяха малко и тези, които открито й завидяха. И заявиха, че певицата просто пилее парите на гаджето си. Повечето фенове на Мария пък бяха категорични, че изпълнителката изглежда прекрасно. И няма причини да се притеснява от нищо, тъй като новия имидж много й отива.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment