2013 ще е решаваща за връзката на Мария и Християн Гущеров, според HotArena.net. Две години ходене явно им стига и бизнесменът е решил, че е време да направи Мария своя и по закон. Християн е по-малък от певицата със шест години, но това не му пречи да осъзнае, че е намерил точната жена, с която иска да прекара живота си. Поне такова признание е направил през свой близки и приятели.

Те са учудени колко се е променил той след като двамата са започнали да живеят заедно. Кротнал се е, държи се като семеен мъж, грижи се за дъщерята на Мария, която дори го нарича „татко“. Забравил е за купони и флиртове и най-голямо удоволствие му доставя с фолк звездата да пътуват до различни екзотични дестинации.

Мария също показва, че и за нея връзката им е сериозна. До минимум е намалила изявите си пред публика, записва по някой клип и през останалото време е близо до любимия си.

От „България днес“ пишат, че по Нова година, певицата официално е била запозната с роднините на Гущеров и пред тях са споделили плановете за грандиозната сватба.

източник: kliuki.net

Leave a Comment