Слави Трифонов изглежда се е разделил с приятелката си Мартина. Очевидци свидетелстват пред столично издание, че популярния тв водещ е сменил атрактивната балерина с руса моделка. Двойката била засечена пред столичния „Витоша“ на неделна разходка. Дългият бил с неизменните си тъмни очила и в един от луксозните си автомобили.

Този път Слави избрал лимузина Ауди от автопарка си, който обнови наскоро. Двойката си спечелила доста любопитни погледи от страна на минувачите, които останали видимо изненадани отновата  приятелка на Слави.

Дали двамата са се отдали просто на неделна разходка или са решили да се насладят на неделен шопинг по магазините, остава загадка. Факт е обаче, че двойката предизвикала доста въпросителни погледи сред минувачите.

Официално за приятелка на Слави се спряга танцьорката Мартина. Двамата се събраха след бурна и изпълнена с доста премеждия история. Заради Слави Мартина дори заряза гаджето си Борис Солтарийски. И официално пристана на шоумена само няколко месеца след като с музиканта обявиха сватбените си планове.

Дългият обаче изглежда е решил да я смени с ново гадже. Дали придружителката на шоумена е новата му любов, или просто приятелка не е ясно, но появяването й в компанията на Слави предизвика доста въпроси.

източник: kliuki.net

Leave a Comment