Тв водещата Мая Савова и съпруга й Крум Савов се хранят само по ресторанти. Причината за това е нежеланието на водещата да си губи времето в кухнята, разбра HotArena.net.

Съвсем доскоро известното семейство нямало дори готварска печка вкъщи. И вместо това предпочитали да се хранят навън или на гости у приятели.

Купуването на домакинския уред не променило ситуацията. Мая и Крум продължават да са любими клиенти в столичните ресторанти.

„За мен една жена, която държи на развитието и кариерата си, само се похабява за тези два часа, които прекарва в кухнята. Моята съпруга, която и преди да се омъжи за мен, не е готвила, е напълно съгласна.

Затова у дома разчитаме повече на уикендовите пиршества, с които ни глези тъщата”, споделя нежеланието си съпругата му да мирише на яхния Крум.

Кулинарното невежество на водещата на „Жените говорят” семейството компенсира, като много често е на коктейл или на гости у приятели, където „дегустират” доста лакомо.

С този навик обаце двамата отдавна не са желани събеседници на нито една маса.  И все по-рядко са канени на гости, пише България днес”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment