Една от най-известните коафьорки на родния хайлайф предизвика мегаскандал тези дни. Вили Боршукова преби 8 жени в конкурентен салон за красота и има реални шансове да се озове в психиатрична клиника, разбра HotArena.net.

Потрошени витрини, кървави петна, снопове кичури изтръгнати коси и осем потърпевши жени. Това е жестоката равносметка след погрома, направен от фризьорката, а не последствия от нова гангстерска война.

Миналата неделя обезумялата Вили Боршукова нахлува в салон за красота, конкурентен на нейния. Докато една от фризьорките обслужва клиентка, тя грабва нагорещената маша и започва да я налага с нея, с викове „Защо ми открадна мъжа, ма!“

Колежки на малтретираната фризьорка, както и клиентки на салона за красота опитали да озаптят побеснялата коафьорка. В резултат на това блондинката помляла всички с ритници и юмруци.

„Беше страшно! Тази вдигна с нечовешка сила един от фризьорските столове и го запрати по маникюристката.

Две от клиентките ни пострадаха доста — едната е със счупена ръка, другата — с посинено лице и с охлузвания. Вили Боршуков изрита с каратистки шут в гърдите 58-годишна дама, наша колежка, която при падането, се потроши и постъпи за лечение във Военна болница“, разказват потърпевши.

Десетина минути след кървавия екшън полицаи арестуват блондинката, която е задържана за няколко часа. След жалби на три от потърпевшите е заведено следствие за хулиганство и заплаха за убийство.

Според пребитите коафьорки Боршукова има психични проблеми и трябва да бъде въдворена в лудница. В модните среди разкриват, че перукерката на Васил Найденов и Боби Михайлов преживява изключително тежко развода си.

Преди около месец и половина съпругът й я зарязал, заради по-млада блондинка. Вили обаче си наумила, че е съпругът й кръшка с фризьорка от съседния салон и я нападнала, нанасяйки щети за 15 000 лева, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment