Една година след като всеобщият любимец остана на второ място в „България търси талант”, той спечели заслужена победа

Метин Енимехмедов се върна, видя, победи и каза какво мисли за реалити програмите!

Младият мъж, който изуми всички с танцовите си умения и…с това, че стана втори в „България търси талант”, използва поредната си победа, за да сподели гнева, който таеше в продължение на година.

Всеобщият любимец тогава беше сочен за пълен фаворит и само хейтърите мрънкаха „пак ли тоя”, имайки предвид, че вече си има Ферари от „Шоуто на Слави”. За всеобщ потрес и ужким, че „българите не обичат победителите”, едно момиченце успя да го победи в 90-тата минута с пеене.

Не че детето не беше талантливо, но кой си спомня името й днес?! А на Метин му предстояха сериозни проблеми в семейството…За да се справи с тях и може би, за да вдъхне кураж на брат си, той не се предаде и се включи в поредното телевизионно състезание. Както повечето очакваха, дори го и спечели. Едва тогава си позволи да каже какво мисли за ситуацията в родния шоубизнес:

„Прибирам се след готино парти и мисля, че имам куража сега да споделя нещо което сам видял! 90 % от всички реалити формати са нагласени! Това е, защото, няма контрол над такива медийни формати. Всичко е схема, за правене на пари чрез смс и реклами! Имал съм ваюъзможността да попадна в такива среди и сам наясно общо взето за какво става въпрос. Няма да споменавам имена ,само мога да спомена едно име! “Слави Трифонов”
Това е човекът, който знаейки, че ще вземе много критики от много медийни конкуренти, журналисти и негативни хора, не се възползва от възможността, която имаше и остави хората да преценят, кой да бъде победителят! Моето мнение е, че това е един от най достойните и справедливи образи в шоу бизнеса!
Искам да благодаря на Слави за това, че ми позволи и остави да покажа какъв образ съм, а на повечето медийни продуценти мога да кажа да не се бият в гърдите и да лъжат народа,а да взимат примери от такива като него!”

Едва сега на всички стана ясно какво е отношението на Метин към „България търси талант”, в който всеобщият любимец не успя да победи!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment