Иво Аръков и Мика Стоичкова са на път да застанат пред олтара, научи HotArena.net. Двойката, която изживява бурна любов от лятото вече стяга сватба.

Влюбените са толкова щастливи, че дори смятат да се преместят в Барселона. И въпреки че и двамата имат кариери тук, са готови да ги зарежат и да заминат за Испания.

Иво дори вече е предупредил продуцентите на сериала „Фамилията” и театралната постановка „Триптих”, че може да бъде на тяхно разположение едва още няколко седмици. По тази причина Мариус Куркински спешно му търси заместник за партньор на Луиза Григоров в „Малък градски театър зад канала”.

Сценаристите на сапунката по Би Ти Ви пък се чудят дали да не убият направо героя му Тони. Другия вариант е да го пратят в болницата в кома, в случай, че Аръков реши да се върне в сериала.

Причината младото семейство Аръкови да отидат да живеят в Барселона е привързаността на Мика към испанския град, където е израснала. Бъдещият й съпруг също няма притеснения от живот в чужбина, защото още като малък прекарва няколко години в руския Ростов на Дон, където работи баща му.

Едва 13-годишен Иво кръстосва градът на длъж и на шир, въпреки че идва от Белослав. Аръков се надява да продължи кариерата си в Испания, защото вече има зад гърба си няколко участия в родни и чужди продукции, снимани у нас.

Мика пък била разочарована, че не й потръгна като репортер и смята да се върне в Барселона.

Двамата с Аръков се загаджиха през лятото с посредничество на приятелка на Стоичкова, която ги сватосала индиректно. Бързо станаха неразделни, а Иво дори пише стихове за бъдещата си съпруга.

Дълго време двойката кри връзката си, но после самият Аръков си призна за нея в национален ефир. Сега двойката е в трескава подготовка за преместването и венчавката, като пазят в пълна тайна подробностите за сватбата, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment