Руски магнат стана много популярен поради необичайна обява в Интернет, чрез която търси своята перфектна половинка.
Милисав Дон Жуан Гонзалес, както шеговито се представя в световната мрежа, е 39-годишен руски милиардер. Той усилено издирва жената на своя живот във виртуала.

Милисав стана много популярен в медиите заради необичайната му оферта за брак. Милиардерът обяви, че си търси красива, млада и невинна жена, която да направи своя съпруга. Като за целта изтъкна не друго, а богатството си.

Мнозина се заинтересуваха от неговата история, а почитателките му за рекордно кратко време станаха милиони. Офертата на Милисав, който предлага богатството си на невинна, красива и млада жена с обещание, че животът й ще се превърне в приказка, стана истински хит.

Руснакът редовно публикува обявата си в интернет сайтове за запознанства и в момента е най-популярният ерген в света. Дон Милисав живее в Санкт Петербург и от доста време упорито си търси съпруга за веки веков.

„Красавиците, които са готови да прекарат живота си с мен, ще споделят магията, която аз създадох, в този дом, който обзаведох с вкус.”- се казва в съобщението на “скромния” богаташ.

Милисав дори си е направил снимки от всяко кътче на вилата, включително банята, спалнята, кухнята, хола, трапезарията… Той позира в хавлия, различни костюми, пижами, кожени палта и т.н.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment