Фолк певицата Мария от доста време насам демонстрира по-консервативно поведение и обран стил на обличане, за разлика от колежките си, видя HotZona.bg.

Изпълнителката на „Искаш да ме имаш“ обаче също може да бъде тигрица и това ясно се вижда от по-старите й снимки. Снимки, за които днес Мария предпочита да не си спомня, както и да не се мяркат пред очите на благоверния й Християн Гущеров.

Неслучайно повечето от снимките няма да намерим свободно в нета – особено тази, на която Мария е съвсем гола – само по силикон и по перверзен поглед.

Според запознати, откакто се разведе с мъжа си и се събра с милионерския син, поведението й коренно се е променило. Тя е получавала няколко оферти за еротични фотосесии в мъжки списания, но на всички е отказала.

„Хриси е много ревнив и няма да му стане приятно. Не че й е забранил, но тя се старае да се съобразява с него“, коментират нейни дружки.

Все пак да не забравяме, че Мария вече не ходи по участия, защото Гущеров не искал приятелката му да дере гърло по задимени кръчми и да я зяпат потни чичковци.

Преди често се случваше на концертите на Пайнер певицата да покаже по някое друго зърно, уж случайно, но сега няма да видим подобно нещо.

източник: hotzona.bg

Leave a Comment