Миро иска сам да продуцира Ивайло Донков – победителя във втория сезон на „Гласът на България“. Сляпото момче беше в неговия отбор. За да се случи това, Миро е решил да откупи продуцентските права на Донков от „Юнивърсъл мюзик България“.

Договор с музикалната компания са подписали и останалите трима финалисти от шоуто на Би Ти Ви – Красимира Иванова, Васил Чергов и Тодор Георгиев. Според споразумението „Юнивърсъл“ трябва да направи по две песни и клипове към тях до 12 месеца и за четиримата.

Най-вероятно обаче задълженията към Ивайло Донков ще отпаднат. Миро, който беше треньор на младия изпълнител в предаването, вече е говорил с представители на музикалната компания у нас. А те са изпратили запитване към офиса на „Юнивърсъл“ в Холандия. Там, защото лицензът на „Гласът на България“ е на холандската компания „Талпа медия“.

„Какво ще се случи, предстои да разберем. Чакаме отговор“, каза Миро.

Между другото Миро написа и музиката, и текста към песента „Сърцето“, която Ивайло представи на финала на шоуто в понеделник. Той е направил и още едно парче. Вчера го представи за първи път пред другите му фаворити от отбора – Вася Попова, която всички гласяха за победителка, и Венцислав Кътов. Тримата се събраха вчера следобед в дома на певеца, за да го репетират. Най-вероятно ще го запишат в студио и тримата, а песента ще бъде част от новия албум на Миро.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment